ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βαλβέρδε τιμώρησε με... πάγκο τον επαναστάτη Βιδάλ!

Barcelona coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona coach Ernesto Valverde during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Αρτούρο Βιδάλ έπαιξε λίγα μόλις λεπτά κόντρα στην Τότεναμ για το Champions League και δεν έκρυψε τη δυσφορία του. Η "απάντηση" όμως που πήρε από τον Βαλβέρδε ήταν σκληρό μάθημα για εκείνον...

Η φράση "τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία" είναι μία από τις πλέον χιλιοπαιγμένες στη ζωή μας, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα και του Βιδάλ ταιριάζει μάλιστα γάντι, με τους νταμπλούχους Ισπανίας να εκταμιεύουν σχεδόν 20.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους το περασμένο καλοκαίρι αλλά τον πρώην άσο της Μπάγερν να έχει φτάσει στο σημείο λίγους μήνες μετά να έχει μετανιώσει πικρά για την επιλογή του.

Αιτία το γεγονός πως δεν έχει αποκτήσει τον ηγετικό ρόλο που θα ήθελε στην "Μπάρσα" (και που είχε τόσο στην Γιουβέντους όσο και στην Μπάγερν Μονάχου), με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να του προσφέρει μικρό χρόνο συμμετοχής και να τον έχει στις "δεύτερες" επιλογές του.

Το ματς με την Τότεναμ ήταν μάλιστα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 31χρονο Χιλιανό μέσο, με τον Βαλβέρδε να τον ρίχνει στο ματς στο 87' και εκείνο να δείχνει την αγανάκτησή του μέσω των social media, ανεβάζοντας στο Instagram ένα θυμωμένο emoticon.

Ο Βαλβέρδε τιμώρησε με... πάγκο τον επαναστάτη Βιδάλ!

Mην νομίζετε όμως ότι αυτή η κίνηση του Βιδάλ του βγήκε σε καλό. "Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν μου είπε κάτι. Δεν ξέρω αν είναι θυμωμένος με κάτι που έγινε στο ματς ή στο σπίτι του", δήλωσε ο 54χρονος τεχνικός των "μπλαουγκράνα" σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο, για να έρθει μάλιστα η ώρα του αγώνα με την Βαλένθια (1-1) για την 8η αγωνιστική της La Liga και να κρατήσει τον Βιδάλ στον πάγκο όλο το 90λεπτο.

Είναι εντυπωσιακό το ότι από τα 990 λεπτά που έχει παίξει η Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αρτούρο Βιδάλ έχει συμμετοχή μόνο στα 176', ενώ και στα 2 ματς που ήταν στο αρχικό σχήμα, έγινε αλλαγή: κόντρα στην Ζιρόνα (στο 58') και απέναντι στην Μπιλμπάο (στο 55').

FC Barcelona's Lionel Messi, back to camera, celebrates with teammate Arturo Vidal after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, back to camera, celebrates with teammate Arturo Vidal after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Όσο για τα υπόλοιπα λεπτά; Ο Βιδάλ έχει παίξει επίσης 14 λεπτά με την Βαγιαλολίδ, 19 λεπτά με την Ουέσκα και 13 με την Ρεάλ Σοθιεδάδ, ενώ στους αγώνες με Λεγανές και Βαλένθια έμεινε καθηλωμένος στον πάγκο.

Συμπέρασμα; Μάλλον δεν θα δει σύντομα ενδεκάδα αν συνεχίζει να γκρινιάζει δημόσια για το χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο προπονητής του...

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ