ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Συνθήματα κατά Μπαρτομέου έξω από το Καμπ Νόου

In this Friday, Nov. 8, 2019, photo, President of FC Barcelona Josep Bartomeu speaks during and interview with the Associated Press at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Bartomeu told The Associated Press on Friday that "we are preparing this post Messi era." (AP Photo/Emilio Morenatti)
In this Friday, Nov. 8, 2019, photo, President of FC Barcelona Josep Bartomeu speaks during and interview with the Associated Press at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Bartomeu told The Associated Press on Friday that "we are preparing this post Messi era." (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα συγκεντρώθηκαν έξω από το Καμπ Νόου το βράδυ της Τρίτης (25/8) και με συνθήματα ζήτησαν την παραίτησης της διοίκησης του Τζουζεπ Μαρία Μπαρτομέου μετά το αίτημα του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Λιονέλ Μέσι με φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα ρίχνοντας βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι μόνο η ανάρτηση του Κάρλες Πουγιόλ και το σχόλιο του Λουίς Σουάρες, η αντίδραση σε όλη την μπλαουγκράνα κοινότητα είναι έντονη. Οπαδοί της Μπάρτσα συγκεντρώθηκαν έξω από το Καμπ Νόου το βράδυ της Τρίτης (25/8) και ζήτησαν την παραίτηση της διοίκησης.

"Μπαρτομέου, παραιτήσου" ήταν το κεντρικό σύνθημα. Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τη διοίκηση είναι εδώ και μήνες στο χειρότερο σημείο. Ο Αργεντινός τη θεωρεί υπεύθυνη για την κακή πορεία των τελευταίων ετών, καθώς και για το γεγονός ότι άφηνε εκτεθειμένες τους παίκτες προσπαθώντας η ίδια να κρυφτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Ο Λίνεκερ για το διαζύγιο του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα
Μέσι: Το χειροκρότημα του Σουάρες στην ανάρτηση του Πουγιόλ
Μέσι: Έκτακτη Γ.Σ της Μπαρτσελόνα
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κάρλες Πουγιόλ στον Λίο Μέσι
O Μέσι ενημέρωσε με φαξ την Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ