ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ο Λίνεκερ για το διαζύγιο του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα

Μέσι: Ο Λίνεκερ για το διαζύγιο του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα

Ο Γκάρι Λίνεκερ με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε να μην τελειώσει με επεισοδιακό τρόπο η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι για την Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι με φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο Αργεντινός θέλει να φύγει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα άμεσα πατώντας σε ρήτρα μονομερούς αποχώρησης, με τη διοίκηση της ομάδα της Βαρκελώνης να μην αναγνωρίζει τη μεταφορά του deadline.

Σε περίπτωση διαφωνία οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ο Άγγλος πρώην παίκτης της Μπάρτσα και δεδηλωμένος οπαδός του πούλγκα ευχήθηκε να μην τελειώσει με επεισοδιακό τρόπο η υπόθεση και ζήτησε από τους Καταλανούς να διευκολύνουν τον Λίο.

"Εάν ο Μέσι είναι να φύγει ενεργοποιώντας τη ρήτρα μονομερούς λύσης συμβολαίου, τότε ελπίζω η ομάδα να τον βοηθήσει και να μην εμποδίσει. Είναι πιστός και ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία τους. Θα ήταν απίστευτα λυπηρό εάν τελείωνε με διαμάχη ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Έκτακτη Γ.Σ της Μπαρτσελόνα
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κάρλες Πουγιόλ στον Λίο Μέσι
O Μέσι ενημέρωσε με φαξ την Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ