ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

La Liga: "Έγκυρη η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ"

Barcelona's Lionel Messi during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool)
Barcelona's Lionel Messi during the Champions League quarterfinal match between FC Barcelona and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez/Pool) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Η ισπανική Λίγκα απάντησε άμεσα και κατηγορηματικά στην γραπτή τοποθέτηση του Χόρχε Μέσι πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Pulga με την Μπαρτσελόνα, ισχυριζόμενη πως υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη.

Η δράση έφερε αντίδραση! Λίγη ώρα αφότου εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση ο πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, με την οποία επιτέθηκε στην La Liga κατηγορώντας την για εμφανή μεροληψία υπέρ της Μπαρτσελόνα και διατράνωνε πως η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ δεν είναι πλέον σε ισχύ από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2019-2020 και ο πελάτης του έκανε χρήση του δικαιώματός του για αποχώρηση, ήρθε η άμεση απάντηση από την πλευρά της ισπανικής Λίγκας.

Απάντηση που δεν περιελάμβανε πολλά λόγια, αντίθετα ήταν λιτή αλλά ταυτόχρονα σαφής που δεν άφηνε περιθώρια οποιασδήποτε παρερμηνείας για τη θέση της.

"Η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ υπάρχει και είναι απολύτως έγκυρη, η ερμηνεία που έχουν κάνει σχετικά με την σύμβαση δεν είναι ακριβής και απέχει πολύ από την πραγματικότητα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ξεκαθαρίζει ουσιαστικά πως τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Μέσι πως είναι ελεύθερος, δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα.

La Liga: "Έγκυρη η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ"

θα εξαντλήσει κανονικά το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα και θα μείνει μέχρι το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ