ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πατέρας Μέσι: "Ο γιος μου είναι ελεύθερος, έκανε λάθος η La Liga, δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων"

Πατέρας Μέσι: "Ο γιος μου είναι ελεύθερος, έκανε λάθος η La Liga, δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων"
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Ο Λιονέλ Μέσι μέσω γραπτής δήλωσης του πατέρα και εκπροσώπου του, Χόρχε, επιτίθεται στη La Liga. Την κατηγορεί για "εμφανή μεροληψία" υπέρ της Μπαρτσελόνα και θεωρεί ότι ο Τέμπας έκανε ξεκάθαρο λάθος όταν ανακοίνωσε ότι είναι σε ισχύ η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ, μέσω γραπτής δήλωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (4/9) επιτίθεται στη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος για "εμφανή μεροληψία" υπέρ της Μπαρτσελόνα όσον αφορά στη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Ο 33χρονος Αργεντινός επιμένει ότι είναι ελεύθερος να φύγει και ότι η ρήτρα δεν είναι ενεργή, αντίθετα με ό,τι είχε ανακοινώσει η La Liga και ο πρόεδρός της, Χαβιέρ Τέμπας. Πλέον η κόντρα συνεχίζεται και το σίριαλ αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Εκτός από την εμφανή μεροληψία λόγω του ρόλου του οργανισμού, της υπεράσπισης των ομάδων, πρέπει να δηλώσω τα εξής:

Δεν ξέρουμε ποιο συμβόλαιο ανέλυσαν και με ποια βάση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει μονομερώς να τερματίσει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν 2019-20.

Είναι ξεκάθαρο λάθος από την πλευρά τους. Όπως κυριολεκτικά αναφέρεται στο άρθρο 8.2.3.6 του συμβολαίου, "αυτή η αποζημίωση δεν θα ισχύσει όταν ο παίκτης αποφασίσει μονομερώς να τερματίσει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν 2019-20".

Είναι ξεκάθαρο πως η αποζημίωση των 700 εκατομμύριων που αναφέρει το προηγούμενο άρθρο 8.2.3.5, δεν ισχύει καθόλου".

Στην ουσία, η πλευρά του Αργεντινού επιμένει σε αυτό που είπε όταν ξεκίνησε το μεγάλο σίριαλ. Πως για εκείνον είναι σε ισχύ το δικαίωμά του να αποχωρήσει ως ελεύθερος, ενώ η Μπαρτσελόνα υποστηρίζει πως το περιθώριο αυτό εξέπνευσε στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Απαντά στη La Liga με επίσημη δήλωση
Μέσι: Νέος κύκλος συναντήσεων την Παρασκευή και δεύτερες σκέψεις
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ