ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι: "Έχεις συμβόλαιο, να μείνεις"

Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Υπό τον φόβο των αντιδράσεων από τους οπαδούς, οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα ζήτησαν από τον Λιονέλ Μέσι να μείνει και να αποσυρθεί από τη δράση ως παίκτης της ομάδας τους.

Σε σίριαλ φαίνεται πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, καθώς οι παράγοντες του συλλόγου του απάντησαν (και εκείνοι μέσω... burofax) πως έχει συμβόλαιο σε ισχύ και πως δεν μπορεί να αποδεσμευθεί χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία.

Ο Αργεντινός ενημέρωσε πως σκοπεύει να κάνει χρήση μιας option (η οποία, όπως λένε στη Μπαρτσελόνα, εξέπνευσε στις 31/5) για να φύγει ως ελεύθερος μετά από δύο δεκαετίες από τη Βαρκελώνη, όμως αμέσως μετά από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έμαθε πως η αντίδραση ήταν η... αναμενόμενη. " Σε θέλουμε, έχεις συμβόλαιο, θέλουμε να μείνεις εδώ και να αποσυρθείς ως παίκτης της Μπαρτσελόνα" ήταν τα λόγια των παραγόντων του συλλόγου, που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να του αλλάξουν γνώμη, γνωρίζουν όμως και ότι ο κόσμος βράζει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ