ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: Οριστική συμφωνία με Νυρεμβέργη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Νυρεμβέργη από ο τι φαίνεται θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητής καριέρας του Νταμίρ Κάναντι καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ ο Νταμίρ Κάναντι αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση πως η αναμέτρηση με τους Κρητικούς ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου μετά από δυο χρόνια.

Εδώ και καιρό το όνομα του Αυστριακού τεχνικού ο οποίος με την παρουσία του στην Ελλάδα έχει ανεβάσει τις μετοχές του είχε συνδεθεί με τη Νυρεμβέργη με τον ίδιο, αρχικά, να διαψεύδει το θέμα αυτό ενώ οι Κύπριοι είχαν γράψει πως ο Κάναντι βρέθηκε στο στόχαστρο της Ομόνοιας ως υποψήφιος διάδοχος του Αναστασίου αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr όμως από την Γερμανία αναφέρουν πως ο Κάναντι, ο οποίος την Δευτέρα έγινε 49 χρονών, έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ομάδα της Νυρεμβέργης η οποίας εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, τουλάχιστον δυο ετών, η οποία θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες, πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση της Bundesliga. Χωρίς να αποκλείουμε ο Κάναντι τις τελευταίες ώρες να έχει κάνει ταξίδι στη Γερμανική πόλη για τις υπογραφές των συμβολαίων.

Όπως είχατε διαβάσει άλλωστε και στο 24ο Ευαγγέλιο πριν από λίγες μέρες ο Κάναντι αρέσει και στο νέο αθλητικό διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Ρόμπερτ Παλικούτσα, ο οποίος τον ήθελε και στην Φορτούνα από την οποία πλέον αποχωρήσει έχοντας αναλάβει τον ίδιο ρόλο στη Νυρεμβέργη. Και πλέον η συνεργασία των δυο ανδρών φαντάζει πιθανότερη από ποτέ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ