ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: Ο Χερ 50% νίκες, το αλλαγμένο εισιτήριο και η Νυρεμβέργη!

Κάναντι: Ο Χερ 50% νίκες, το αλλαγμένο εισιτήριο και η Νυρεμβέργη!

Ο Νταμίρ Κάναντι αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητο και ποσοστό 50% νικών! Η Πέμπτη της αποκάλυψης, το εισιτήριο που άλλαξε και φεύγει Δευτέρα, η πρόταση της Νυρεμβέργης, το "όχι" στην Ομόνοια.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Ιουνίου 2017 όταν ο Ατρόμητος ανακοίνωνε την πρόσληψη του Νταμίρ Κάναντι. Ο άγνωστος στο ευρύ ελληνικό κοινό Αυστριακός προπονητής ανέλαβε τους Περιστεριώτες, ξεκίνησε δύσκολα με ανεπιτυχή αποτελέσματα σε φιλικές αναμετρήσεις (εξάρες από Αστέρα και Πανιώνιο), οι οποίες δημιούργησαν ακόμη και σκέψεις απομάκρυνσής του.

Ο 48χρονος πρώην τεχνικός των Λουστενάου, Άλταχ και Ραπίντ Βιέννης, όμως, ήλθε για να μείνει και να πετύχει. Τα κατάφερε και μετά από δύο χρόνια αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του, όπως ανακοίνωσε δημόσια μετά την ήττα (0-2) από τον ΟΦΗ για την τελευταία (30ή) αγωνιστική.

Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ατρόμητο το έχω αποφασίσει, το έχω πει στη διοίκηση. Είμαι ικανοποιημένος για όσα έζησα στο σύλλογο", υποστήριξε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ

Προφανώς κι ο Χερ (κύριος) Κάναντι δεν έλαβε την απόφαση κατά τη διάρκεια του ματς με την ομάδα του Ηρακλείου. Είχε αποφασίσει εδώ και ημέρες ότι θ' αποχωρήσει. Το ανακοίνωσε σε στενό φιλικό του περιβάλλον την Πέμπτη (4/5) που μας πέρασε.

Προφανώς το είχε ανακοινώσει πρώτα στους άμεσους συνομιλητές του. Τον ιδιοκτήτη, δηλαδή, της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο. Τίποτα, όμως, δεν είχε διαρρεύσει στο πλαίσιο της σχέσης εχεμύθειας που αναπτύχθηκε...

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ο Νταμίρ Κάναντι είχε προγραμματίσει ν' αναχωρήσει από την Ελλάδα την Τετάρτη. Άλλαξε, ωστόσο, το εισιτήριό του και φεύγει αύριο. Αυτό, ίσως να, σημαίνει κάτι για το μέλλον του. Ίσως, δηλαδή, να βιάζεται για να κλείσει στην επόμενη ομάδα του.

Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να περιμένει κάτι καλό. Άλλωστε, μόλις τελείωσε η σεζόν στην Ελλάδα, τελειώνουν όλα τα πρωταθλήματα μέσα στο Μάιο.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Νυρεμβέργη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Κάναντι. Η γερμανική ομάδα έχει υποβιβαστεί απευθείας ουσιαστικά (μαθηματικές μόνον ελπίδες έχει να φθάσει την Στουτγκάρδη και να παλέψει για την παραμονή μέσω μπαράζ) - έχει συγκεντρώσει μετά από 32 ματς 19 βαθμούς - και η νέα σεζόν θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ο άνθρωπος - "κλειδί". Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα γεννήθηκε στη Γερμανία, μιλά την ίδια γλώσσα (γερμανική), έχει τις ίδιες ρίζες (κροατικές) με τον Κάνατι. Έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Τον Κάναντι προσέγγισε και η Ομόνοια, αλλά η ομάδα της Κύπρου εισέβαλε αρνητική απάντηση.

ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ 50% ΝΙΚΕΣ

Ο Νταμίρ Κάναντι αφήνει τον Ατρόμητο με δύο επιτυχημένες σεζόν. Σε 60 ματς είχε ποσοστό 50% νικών. Συνολικά 30 νίκες, 18 ισοπαλίες και μόλις 12 ήττες. Αφήνει τον Ατρόμητο στην τέταρτη θέση της τρέχουσας σεζόν.

Ίδια θέση κατέλαβε και την περυσινή σεζόν. Πάνω από τον Παναθηναϊκό και τις δύο σεζόν, με σημαντικά αποτελέσματα εντός-εκτός κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των ομίλων του Europa League, αλλά αυτό δεν μειώνει την πορεία του...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ