ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σε "καραντίνα" ο Ουάρντα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Ουάρντα, Ατρόμητος (eurokinissi) EUROKINISSI

Η πρώτη απόφαση της διοίκησης του Ατρόμητου μετά τα όσα έκανε ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης είναι να τεθεί σε "καραντίνα" και να προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα του Περιστερίου.

Η πρώτη απόφαση της διοίκησης του Ατρόμητου αναφορικά με τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και μετά το τέλος του είναι η τιμωρία του Αιγύπτιου ο οποίος από εδώ και στο εξής μπαίνει σε "καραντίνα" και θα προπονείται μόνος του.

Κάτι το οποίο έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης από πλευράς της ομάδας του Περιστερίου. Αυτό φυσικά είναι μια πρώτη τιμωρία καθώς όπως έχουμε γράψει ήδη στον Ατρόμητο σκέφτονται μέχρι και τη λύση του συμβολαίου του Αιγύπτιου.

Πλην της διοίκησης του Ατρόμητου με τον Ουάρντα τα έχει και ο κόσμος της ομάδας του Περιστερίου και είναι πολλά τα μηνύματα εις βάρος του σε όλα τα social media που διατηρεί ο Ατρόμητος.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μας μετά το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε πισίνα και SPA και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ