ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Συμφωνία με Νταβίντ Λουίζ και άλλους τρεις

Άρσεναλ: Συμφωνία με Νταβίντ Λουίζ και άλλους τρεις

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Λουίζ, τη συμφωνία με Πάμπλο Μαρί και Σέντρικ Σοάρες, ενώ επεκτάθηκε ο δανεισμός του Ντάνι Θεμπάγιος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέσσερα deals ανακοίνωσε η Άρσεναλ την Τετάρτη (24/6). Συγκεκριμένα, οι Κανονιέρηδες έκαναν γνωστό ότι υπάρχει συμφωνία με τον Νταβίντ Λουίζ για ένα ακόμη έτος, κάτι το οποίο είχαν γράψει και τα αγγλικά ΜΜΕ. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος είχε μετακομίσει από την Τσέλσιστο Βόρειο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2019 για το ποσό των 8.700.000 ευρώ.

Ακόμη, δύο δανεικοί, ο Σέντρικ Σοάρες από την Σαουθάμπτον και ο Πάμπλο Μαρί από την Φλαμένγκο, μονιμοποιούνται στους Κανονιέρηδες, καθώς συμφώνησαν σε πολυετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος μπακ έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια φέτος, ενώ ο Ισπανός αμυντικός έχει συμμετάσχει σε επτά αναμετρήσεις.

Παράλληλα, ο Ντάνι Θεμπάγιος θα παραμείνει μέχρι το τέλος της Premier League, αφού ο δανεισμός του από τη Ρεάλ Μαδρίτης επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν 2019/2020.

Ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Έντου, ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε αυτούς τους παίκτες στην ομάδα μας για το μέλλον. Είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου τεχνικού πλάνου που σχεδιάσαμε εγώ και ο Μικέλ Αρτέτα. Φέρνουν στη σωστή ισορροπία στην ομάδα μας. Ο Νταβίντ είναι σημαντικός για εμάς. Έχει αγωνιστεί στους περισσότερους αγώνες. Οι πάσες του, η επικοινωνία του με την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου, βοηθούν τους πάντες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ