ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ανανεώνει ο Νταβίντ Λουίζ

Άρσεναλ: Ανανεώνει ο Νταβίντ Λουίζ

Ο Νταβίντ Λουίζ είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με την Άρσεναλ και πρόκειται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Κανονιέρηδες για ακόμη ένα έτος.

Θα παραμείνει κάτοικος Βόρειου Λονδίνου για ένα χρόνο ακόμη ο Νταβίντ Λουίζ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντικού με την Άρσεναλ λήγει τη φετινή σεζόν, όπως ο προπονητής Μικέλ Αρτέτα προέτρεψε την ομάδα να τον ανανεώσει αυτό τον μήνα.

Όπως φαίνεται, ο Νταβίντ Λουίζ πρόκειται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Κανονιέρηδες για ένα ακόμη έτος. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μετακόμισε από την Τσέλσι στην Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2019 για το ποσό των 8.700.000 ευρώ.

Στο πρώτο του παιχνίδι στην μετά-κορονοϊό εποχή απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε αρκετή κριτική, αφού "κρέμασε" την ομάδα του. Από δικό του λάθος άνοιξε το σκορ ο Στέρλινγκ στο 45+2', ενώ στο 51' ανέτρεψε τον Μαχρέζ, είδε κόκκινη κάρτα και ο Ντε Μπράινε ευστόχησε για το 2-0. Ο ίδιος ωστόσο ανέλαβε στις δηλώσεις του την ευθύνη.

Τη φετινή σεζόν ο Λουίζ έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει δύο γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ