ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Αποζημίωση "Black Friday" για Έμερι

Arsenal manager Unai Emery reacts during the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Arsenal manager Unai Emery reacts during the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Thursday, May 30, 2019. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Άρσεναλ πήρε την απόφαση ν' απολύσει τον Ουνάι Έμερι και θα του πληρώσει ελάχιστη αποζημίωση σε σύγκριση με αυτά που πήρε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την Τότεναμ.

Η γιγάντια αποζημίωση που είχε πάρει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όταν απολύθηκε από την Τότεναμ είχε γίνει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα Μέσα του κόσμου. Ο Αργεντινός φεύγοντας από το Λονδίνο έγινε πλουσιότερος κατά 15 εκατ. ευρώ. Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τον Ουνάι Έμερι. Όχι, βέβαια, πως θα πάρει λίγα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η απόλυση του Έμερι κοστίζει στη διοίκηση της Άρσεναλ μόλις 5 εκατ. ευρώ! Και υπάρχει εξήγηση βάσει συμβολαίου, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί.

Ο Ισπανός αμειβόταν από τους Λονδρέζους με 7 εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά στη μεταξύ τους συμφωνία φαίνεται να υπήρχε μία ρήτρα μέσω της οποίας το κλαμπ θα τον αποζημίωνε μόνο με τα χρήματα που ήταν να πάρει έως το καλοκαίρι και τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σιγκάν: "Μας είχαν στείλει 10 μοντέλα σε ξενοδοχείο της Ρωσίας για να μας κουράσουν"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ