ΑΡΣΕΝΑΛ

Επίσημο: Τέλος ο Έμερι από την Άρσεναλ

Arsenal's head coach Unai Emery gives instructions during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's head coach Unai Emery gives instructions during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at Bramall Lane in Sheffield, England, Monday, Oct. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα όπως ανακοίνωσαν οι "κανονιέρηδες".

Παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ αποτελεί ο Ουνάι Έμερι μετά από 18 μήνες στον πάγκο των κανονιέρηδων. Ο Ισπανός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τις κάκιστες εμφανίσεις της τελευταίας περιόδου, αφού οι Λονδρέζοι αγνοούν τη νίκη για έναν ολόκληρο μήνα.

Η διοίκηση του κλαμπ πραγματοποίησε σύσκεψη κορυφής μετά από την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 στο Έμιρεϊτς για το Europa League και αποφασίστηκε να πορευθούν χωρίς τον Ισπανό για τη συνέχεια της σεζόν.

Υπηρεσιακός προπονητής μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Φρέντι Λιούνμπεργγκ, που αγωνίστηκε στο παρελθόν για εννέα ολόκληρα χρόνια στους "κανονιέρηδες".

Η κατάσταση ήταν εδώ και αρκετό καιρό δύσκολη για τον Έμερι, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν την απόλυσή του. Ο Ισπανός ήταν ο αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ και πάνω του έπεσε το βάρος για τη δημιουργία της νέας Άρσεναλ.

Ο 48χρονος κάθισε για 78 παιχνίδια στον πάγκο των "κανονιέρηδων" με απολογισμό 43 νίκες, 16 ισοπαλίες και 19 ήττες.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ