ΑΡΗΣ

Τέλος ο Παντελίδης από τον Άρη

EUROPA LEAGUE / ÁÅ ËÅÌÅÓÏÕ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Pantelidis, eurokinissi EUROKINISSI

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη είναι ο Σάββας Παντελίδης, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του.

Η ήττα του Άρη από τον Βόλο (1-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έφερε σημαντικές εξελίξεις, αφού ο Σάββας Παντελίδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, αποκάλυψε πως θα υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.

Σήμερα το πρωί ο ο ιδιοκτήτης του Άρη συνομίλησε με τον Έλληνα τεχνικό και τελικώς έκανε δεκτή την παραίτηση του, έτσι ώστε να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Η σεζόν άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τον Άρη, με την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΛ Λεμεσού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ανάλογη.

Βαριά ήττα με 3-0 από την Μόλντε στην Νορβηγία και αποκλεισμός στον τρίτο προκριματικό του Europa παρά τη συγκινητική προσπάθεια των κιτρίνων για ανατροπή στη ρεβάνς του "Βικελίδης" (νίκησαν με 3-1), ενώ στο πρωτάθλημα το τρίποντο αγνοείται μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο σπίτι της ενώ το πιο δυνατό χτύπημα ήρθε το βράδυ του Σαββάτου, με το νεοφώτιστο Βόλο να ρίχνει στο καναβάτσο τον Άρη επικρατώντας 1-0 στον Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να βρει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας, ενώ για τον Έλληνα τεχνικό υπάρχουν σενάρια που θέλουν να βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Απόλλωνα Λεμεσού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ