ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Καρυπίδης αποφασίζει για το μέλλον του Παντελίδη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από τον Βόλο στην 2η αγωνιστική ώθησε τον Σάββα Παντελίδη να υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο και ο Θόδωρος Καρυπίδης καλείται να πάρει την πρώτη μεγάλη απόφαση μέσα στη σεζόν.

Η σεζόν άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τον Άρη, με την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΛ Λεμεσού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ανάλογη.

Βαριά ήττα με 3-0 από την Μόλντε στην Νορβηγία και αποκλεισμός στον τρίτο προκριματικό του Europa παρά τη συγκινητική προσπάθεια των κιτρίνων για ανατροπή στη ρεβάνς του "Βικελίδης" (νίκησαν με 3-1), ενώ στο πρωτάθλημα το τρίποντο αγνοείται μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο σπίτι της ενώ το πιο δυνατό χτύπημα ήρθε το βράδυ του Σαββάτου, με το νεοφώτιστο Βόλο να ρίχνει στο καναβάτσο τον Άρη επικρατώντας 1-0 στον Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο ματς αυτό οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν μάλιστα αρκετές φάσεις, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, ωστόσο για μία ακόμα φορά πλήρωσαν ακριβά την χτυπητή αδυναμία που έχουν, να μην είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Όλα αυτά έκαναν τον Σάββα Παντελίδη να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα, με τον 54χρονο τεχνικό να έχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θόδωρη Καρυπίδη ώστε να του μεταφέρει την επιθυμία του να αποχωρήσει με σκοπό την αλλαγή κλίματος μέσα στα αποδυτήρια.

Βέβαια, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς την τελική απόφαση για το μέλλον του Παντελίδη στον πάγκο των κιτρίνων θα την πάρει ο Θοδωρής Καρυπίδης, με τον ισχυρό άνδρα των κιτρίνων να καλείται να διαχειριστεί τη μίνι κρίση που ταλανίζει την ομάδα του και να επιλέξει αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή ή θα προχωρήσει σε άμεση αλλαγή.

Την ίδια ώρα πάντως, υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Απόλλωνα Λεμεσού να αναζητεί προπονητή για την άκρη του πάγκου, με το όνομα του Σάββα Παντελίδη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του κυπριακού συλλόγου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόλος - Άρης 1-0: Με τη "βούλα" τρελαίνουν κόσμο οι νεοφώτιστοι
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ