ΑΡΗΣ

Άρης: Πάνοπλος στο ΟΑΚΑ για το πρώτο βήμα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης κατεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (04/03, 18:30) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ και οι... συνήθεις ύποπτοι.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την Τρίτη (03/03) την προετοιμασία του και αναχώρησε για την Αθήνα ενόψει του σημερινού (04/03, 18:30) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Oι "κίτρινοι" έχουν ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους μετατρέψει στο φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο Μίχαελ Ένινγκ πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές, το οποίο σημαίνει πως την τελευταία στιγμή θα κόψει πέντε εξ αυτών, σε μία κίνηση που έγινε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού με την Ένωση και θέλει να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα, δεν αναμένεται κάποια έκπληξη. Ο Χούλιαν Κουέστα θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, ο Λίντσε Ροζ θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Μιχάλι Κόρχουτ στα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γιώργος Δεληζήσης και Φραν Βέλεθ. Ουσιαστικά, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο, η τετράδα της άμυνας αλλάζει ριζικά, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη μεσαία γραμμή.

Ο Λούκας Σάσα που έπαιξε ως δεξιός μπακ κόντρα στους Περιστεριώτες, επιστρέφει στη θέση του, έχοντας ως παρτενέρ τον Χαβιέρ Ματίγια. Στα "φτερά" θα παίξουν οι Μπρούνο Γκάμα και Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ ο Ντάνιελ Λάρσον θα είναι λίγο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράουν Ιντέγε.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Έμαν, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ιντέγιε, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Κομπλέ στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ
Άρης: Αποθέωση στο "Μακεδονία" κατά την αναχώρηση της αποστολής
Super League: Προς αναβολή η πρεμιέρα των playoffs
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ