ΑΡΗΣ

Άρης: Κομπλέ στο ΟΑΚΑ για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Aris, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη (4/3, 18:30) στο ΟΑΚΑ με τον Ένινγκ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης.

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/3, 18:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Άρης. Στην αποστολή που ανακοίνωσε μάλιστα ο Ένινγκ πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές ώστε να αποφασίσει λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ποιους θα αφήσει εκτός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα πετάξει σε λίγη ώρα για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (18:30), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Έμαν, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ιντέγιε, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ