ΑΕΚ

Συγκέντρωση της ORIGINAL 21 στα γραφεία του Παππά!

Συγκέντρωση της ORIGINAL 21 στα γραφεία του Παππά!

Λίγο μετά τις 16.00 φίλαθλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Πέτρου Παππά και είχαν συζήτηση με τον ίδιο στην είσοδο της εταιρείας του. Παππάς: "Όπως βοήθησα πριν, θα βοηθήσω και στο μέλλον. Πρέπει όμως να μπούνε χρήματα και από άλλους". Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση!

Οι... επισκέψεις συνεχίζονται. Μετά την συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τιτάν και του Τάκη Κανελλόπουλο, ο κόσμος της ΑΕΚ επισκέφτηκε τα γραφεία του Πέτρου Παππά προκειμένου να πιέσει με τον τρόπο του για να βρεθεί λύση για την αγαπημένη του ομάδα.

Η συγκέντρωση είχε ειρηνικό χαρακτήρα, όπως και αυτή στην Τιτάν, με μοναδικό σκοπό να σταματήσουν τα παιχνίδια οι μέτοχοι και να δώσουν ξανά στην ΑΕΚ την χαμένη της αίγλη.

Διαβάστε εδώ για την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με γενική είσοδο τα 10 ευρώ! Πρόσκληση της ΠΑΕ και σε Δημοτικά σχολεία.

Διαβάστε κατά χρονική σειρά τις εξελίξεις από την συνάντηση αλλά και τα όσα είπε ο Πέτρος Παππας:

16:35 Αυτή την στιγμή περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του πρώην μεγαλομέτοχου.

17:10 Ο κόσμος αρχίζει και αυξάνεται με τον αριθμό των φιλάθλων να είναι πάνω από 130. Μάλιστα έχουν κρεμάσει και πάλι τα πανό που ήταν στον Τάκη Κανελλόπουλο.

"Αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη", "Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας", "Τέρμα τα θα, βάλτε τώρα τα λεφτά"!

Πάντως, όπως είχε υποσχεθεί η Original στην κουβέντα με τον Τάκη Κανελλόπουλο: "Θα πάμε απ' όλους μια επίσκεψη, έτυχε να είσαι ο πρώτος".

17:27 Στην συγκέντρωση έφτασε και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και αρχηγός της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος. Αυτή την ώρα υπάρχει συνομιλία με τον Παππά!

18:13 Ολοκληρώθηκε η κουβέντα με τους οπαδούς. Το πρώτο πράγμα που τόνισε ο Παππάς: "Βοήθησα και θα βοηθήσω και στο μέλλον την ΑΕΚ"

"Να βάλλουν Νοτιάς και Κανελλόπουλος"

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ζήτησαν από τον Πέτρο Παππά να βγει μπροστά και να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Ο πρώην μέτοχος του δικεφάλου τόνισε πως θα βρίσκεται δίπλα στην ΑΕΚ όπως έκανε πριν και το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον.

Όσον αφορά τα ερωτήματα σχετικά με το ραντεβού των "5" ο ίδιος δηλώνει θετικός αλλά είναι συγκρατημένος για το αν τελικά θα γίνει, λόγω της άρνησης των Γκίκα- Πόλυ. Πάντως αυτό που τόνισε κ. Παππάς, είναι πως πλέον πρέπει να βάλουνε χρήματα και ο Νοτιάς αλλά και ο Κανελλόπουλος.

Στη συζήτηση έπεσε και πρόταση συνάντησης των πρώην και νυν μεγαλομετόχων με εκπροσώπους των οπαδών προκειμένου να βρεθεί από όλους μια λύση.

Δεν σταματάει η Original αν δεν βρεθεί λύση

Ο χρόνος για την ΑΕΚ κυλάει βασανιστικά εις βάρος της και αυτό το ξέρουν καλύτερα οι οπαδοί του δικεφάλου. Όσο δεν υπάρχει οριστική λύση για την ΑΕΚ (φυσικά δεν μιλάμε για λύσεις διάλυσης), τόσο η Original θα συνεχίζει τις "επισκέψεις", κάτι που σίγουρα δεν ενθουσιάζει κανέναν πρώην και νυν μέτοχο.

Είναι σίγουρο ότι οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και πλέον σειρά έχει, αν εξαιρέσεις τον Νοτιά που βρίσκεται στην Αμερική, το πρώην μετοχικό δίδυμο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ