ΑΕΚ

Την Πέμπτη τα εισιτήρια του ντέρμπι με 10 ευρώ!

Την Πέμπτη τα εισιτήρια του ντέρμπι με 10 ευρώ!
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έλυσε το θέμα με την Εφορία, Τετάρτη (7/3) θα σφραγίσει τα εισιτήρια για το ντέρμπι και Πέμπτη (8/3) θα τεθούν προς διάθεση. Γενική είσοδο 10 ευρώ. Πρόσκληση σε Δημοτικά σχολεία.

Την κατάθεση του ποσού των 575.000 ευρώ κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Εφορία προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές της και πλέον από την Τετάρτη θα μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα.

Μάλιστα, η πρόταση που είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Οικονομόπουλος, για γενική είσοδο, υιοθετήθηκε από την διοίκηση και τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα της ΑΕΚ θα πωλούνται προς 10 ευρώ πλην των θυρών 9 και 29, όπου και θα κοστίζουν 15€!

Διαβάστε για την διαμαρτυρία της ORIGINAL στα γραφεία του Πέτρου Παππά και την συζήτηση που είχαν οι οπαδοί του δικεφάλου με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων θα είναι τα AEKshops και το ΟΑΚΑ. Ο κόσμος θα έχει στη διάθεση του ενα τριήμερο προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι και να κάνει το ΟΑΚΑ γήπεδο μετά από καιρό.

Πρόσκληση σε Δημοτικά

Από τ ο πρωί σας είχαμε ενημερώσει για την σκέψη της διοίκησης να καλέσει στο γήπεδο και παιδιά των τριών τάξεων Γυμνασίου και της Α'Λυκείου. Τελικά, αποφασίστηκε να έρθουν μαθητές στο γήπεδο, αλλά μικρότερης ηλικίας και συγκεκριμένα από Δημοτικά σχολεία.

Η ΠΑΕ έκανε πρόσκληση στο Υπουργείο Παιδείας για να ενημερωθούν τα Δημοτικά και με τις σειρά τους να επικοινωνήσουν με τον Υπουργείο και να στείλουν τις σχετικές λίστες με τους μαθητές και τους συνοδούς τους που θα μπουν δωρεάν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι θα υπάρχει ειδική θύρα για γονείς και παιδιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ