ΑΕΚ

Κάλεσμα της ΑΕΚ σε μαθητές!

Κάλεσμα της ΑΕΚ σε μαθητές!
INTIME SPORTS

Στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να γεμίσει κόσμο το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνει πρόσκληση σε μαθητές Γυμνασίου όλων των σχολείων Αττικής.

Στις πρώτες ενέργειες της διοίκησης, με τα χρήματα που μπήκαν στο λογαριασμό της ΠΑΕ, είναι και η έκδοση εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και η προσέλκυση του κόσμου στον Κυριακάτικο αγώνα, να θυμίσει γήπεδο το Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να επικοινωνήσει σήμετα με το Υπουργείο Παιδείας και να πρόσκληση προς όλους τους μαθητές σχολείων της Αττικής για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου ώστε να μεταβούν όσοι επιθυμούν στο ντέρμπι δωρεάν μαζί με τους συνοδούς τους.

Όποια σχολεία ενδιαφέρονται θα πρέπει να απευθυνθούν στο Υπουργείο και να καταθέσουν εκεί λίστα με τα ονόματα των μαθητών και των συνοδών τους, προκειμένου η ΠΑΕ ΑΕΚ να τους φιλοξενήσει σε ειδική Θύρα του ΟΑΚΑ.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοίκησης προκειμένου το ΟΑΚΑ να βαφτεί κιτρινόμαυρο μετά από πολλές αγωνιστικές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ