ΑΕΚ

Παππάς: "Στο ταμείο της ΑΕΚ τα 500.000 των Γκούμα-Χατζηιωάννου"

Παππάς: "Στο ταμείο της ΑΕΚ τα 500.000 των Γκούμα-Χατζηιωάννου"
Παππάς INTIME SPORTS

Με προσωπική του δήλωση, ο Πέτρος Παππάς, ξεκαθάρισε το μπέρδεμα με τα χρήματα των Γκούμα και Χατζηιωάννου τονίζοντας: "Στο ταμείο της ΑΕΚ τα 500.000".

Από τα ξημερώματα της Κυριακής κυκλοφόρησε η κοινή ανακοίνωση των Γκούμα και Χατζηιωάννου που ξεκαθάριζαν πως δεν θέλουν να εμπλακούν ξανά με τα διοικητικά της ΑΕΚ και αποκάλυπταν πως δώσανε ένα ποσό (500.000) που αντιστοιχούσε στο ποσοστό τους για την εξόφληση του ομολογιακού δανείου.

Από την συγκεκριμένη δήλωση προέκυψε το ερώτημα: "πως είναι δυνατόν ο Πέτρος Παππάς να τονίζει πως αυτός εξόφλησε το δάνειο της Μόργκαν Στάνλει και οι Γκούμας- Χατζηιωάννου να υποστηρίζουν ότι βάλανε λεφτά για το δάνειο.

Την συγκεκριμένη παρεξήγηση ήρθε να διευκρινίσει ο ίδιος ο Πέτρος Παππάς με προσωπική του δήλωση στο contra.gr. Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, στα ταμεία της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθούν συνολικά 1.050.000 (δάνειο Ντέμη+χρήματα Γκίκα-Πόλυ)

Αναλυτικά η δήλωση Παππά:

"Σε σχέση με την δήλωση των κ.κ. Χατζιωαννου και Γκουμα, το πόσο των 500,000 ευρω παρελήφθη σήμερα και όπως ειχα εκ των προτερων ενημερώσει τον κ. Δημητρελλο και άλλους, θα κατατεθεί στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ".

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ