ΑΕΚ

Το ξεκάθαρο "OΧΙ" και η αποκάλυψη για την Morgan Stanley

Το ξεκάθαρο "OΧΙ" και η αποκάλυψη για την Morgan Stanley
Γκίκας - Γκούμας INTIME SPORTS

Μετά τα χαμόγελα και τις προσδοκίες για την συνάντηση των "5", η απότομη προσγείωση από τους Γκούμα - Χατζηιωάννου και η αποκάλυψη για το ομολογιακό. Και τώρα τι;

Αργά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κυκλοφόρησε η ανακοίνωση των πρώην μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου σχετικά με τις προθέσεις τους για την πρόσκληση από τους Γιάννη Βούρο και Μιχάλη Τροχανά για συνάντηση των πέντε "ισχυρών" της ΑΕΚ.

Οι δύο εφοπλιστές ξεκαθάρισαν και στον τελευταίο ΑΕΚτζή πως η οικονομική σχέση τους με την ΑΕΚ θα μείνει μόνο... στα διαρκείας που παίρνανε ούτως ή άλλως κάθε χρόνο. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τους αποκάλυψαν πως έβαλαν τις 500 χιλιάδες (όχι μόνο ο Πόλυς αλλά μαζί) για το ομολογιακό και όχι για τα υπόλοιπα χρέη που είχε κυκλοφορήσει στην δημοσιογραφική πιάτσα.

"Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε πρόθεση να επανέλθουμε στα κοινά της ομάδας και αυτή η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη. Η πρόσφατη κίνηση μας να πληρώσουμε 500 χιλιάδες ευρώ έναντι του ποσού εξόφλησης του δανείου της Morgan Stanley έγινε για να τηρήσουμε παλαιότερη υπόσχεση που είχαμε δώσει όταν αποχωρήσαμε. Μ’ αυτή την κίνηση τακτοποιούμε και την τελευταία μας υποχρέωση που ηθικά και μόνο είχαμε αναλάβει", ήταν ένα κομμάτι της ανακοίνωσης τους που τα λέει όλα.

Κάποιος να πει και μια αλήθεια στον κόσμο...

Και πραγματικά, η ΑΕΚ έχει φτάσει στο αμήν, ο κόσμος έχει χάσει τη μπάλα και την πίστη του και εκεί που γίνεται κάτι θετικό (βλέπε εξόφληση ομολογιακού δανείου) και βγαίνει ο Παππάς ως ο μέτοχος που έβγαλε ένα βάρος από την πλάτη του δικεφάλου (με την βοήθεια Θανόπουλου) και δέχεται όλα τα εύσημα για την κίνηση που τόλμησε σε σχέση με τους υπόλοιπους, ξαφνικά και εδώ ψέματα.

Για την ακρίβεια μισή αλήθεια, διότι προφανώς και έγινε η εξόφληση, προφανώς και ήταν μέσα σε αυτή ο Παππάς, απλά δεν ήταν μόνος του, είχε και τα 500 χιλιάρικα των Γκούμα-Χατζηιωάννου. Κάποιος λέει ψέματα, είτε η μια πλευρά είτε η άλλη...

Και προκύπτει το ερώτημα: "Πότε θα καταλάβετε κύριοι μέτοχοι και αμέτοχοι πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε την βοήθεια του κόσμου, που τόσο πολύ ζητάτε(εν μέσω κρίσης), είναι να πείτε την αλήθεια; Να σταματήσετε το κρυφτό και να παρουσιάσετε τα σχέδια και τις προθέσεις σας; Πότε;"

Ο κόσμος της ΑΕΚ πλέον δεν ξέρει ποιον να πιστέψει, δεν ξέρει από που να πιαστεί. Βομβαρδίζετε από συνεχόμενα... αποκλειστικά εφημερίδων-site και στο τέλος της ημέρας παραμένει απογοητευμένος και δυστυχώς μακριά από την ΑΕΚ που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη.

Και τώρα τι;

Τα δεδομένα αλλάζουν και είναι άγνωστο κατά πόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δεχτεί να κάτσει στο τραπέζι μόνο με τους Παππά και Νοτιά που δήλωσαν από την αρχή πως είναι θετικοί σε τέτοιου είδους συνάντηση.

Σήμερα το αργότερο αύριο, θα υπάρξουν οι αντιδράσεις του "Τίγρη" στην ανακοίνωση των Γκούμα-Χατζηιωάννου, καθώς όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, ο Μελισσανίδης πρώτα ζυγίζει τα δεδομένα και μετά κάνει κίνηση, είτε θετική είτε αρνητική.

Αναμονή λοιπόν για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και παράλληλα στήριξη του κόσμου στην ΑΕΚ (αρχή γενομένης από την Κυριακή).

ΥΓ1: Υπάρχει βέβαια και η προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη που είναι ξεκάθαρο πως αν δεν μπούνε τα χρήματα από τους μετόχους δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε αυτή. Βέβαια κάποιοι ενοχλήθηκαν, αλλά δεν πειράζει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ