Ουζουνίδης: "Η ΑΕΚ ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League και την πρεμιέρα στην διοργάνωση με αντίπαλο με τον Άγιαξ.

Την προοπτική της παρουσίας στον όμιλο του Champions League έχει πλεον να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Και μάλιστα με σημαντικές απουσίες λόγω κυρίως τιμωριών. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ γενικώς για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ένωσης και ειδικώς για την πρεμιέρα απέναντι στον Άγιαξ.

"Νομίζω ότι δεν θα έχουμε παρουσία μόνο να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια ή απλά να πάρουμε εμπειρίες. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει δυνατότητες να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε τόσο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θεωρώ όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια καλή παρουσία με θετικά αποτελέσματα", τόνισε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για την πρεμιέρα με τον Άγιαξ και για τον αν τον προβληματίζουν οι απουσίες:

"Όχι δεν με προβληματίζουν γιατί πάντα ως προπονητής ασχολούμαι με αυτούς που έχω στη διάθεση μου και όχι αυτούς που δεν έχω. Ναι μεν είναι σημαντικοί παίκτες, ναι μεν θα θέλαμε να τους έχουμε στη διάθεση μας αλλά από τη στιγμή που δεν τους έχουμε θα κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα με τα παιδιά που είναι διαθέσιμα να αγωνιστούν.

Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ. Έχω εμπιστοσύνη κυρίως σε όλη την ομάδα, ως σύνολο και όχι ως μονάδες και θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε καλά".

Για το Πρωτάθλημα και το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα:

"Είναι καλό να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια γιατί σημαίνει ότι είσαι μέσα στους στόχους σου. Αυτό είναι σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα. Η ομάδα πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο πέρσι, κάτι που δεν το περίμενε πολύς κόσμος, κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να το κατακτήσουμε αλλά ξέρουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και την ικανότητα να το καταφέρουμε.

Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Σίγουρα μας ενδιαφέρει πολύ και η Ευρώπη αλλά για να έχουμε ξανά αυτές τις επιτυχίες θα πρέπει να κατακτήσει πάλι το Πρωτάθλημα. Οπότε δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα και στο Πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις".

Photo credits: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    HIGHLIGHTS