Με Ουζουνίδη, Σιμόες και... κούπα η εκδήλωση της συμφωνίας με ΟΠΑΠ

Με την παρουσία του Ουζουνίδη, παικτών της ΑΕΚ αλλά και της κούπας του πρωταθλήματος που κατέκτησε πέρυσι η Ένωση, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ.

Η ΑΕΚ και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν την συνεργασία τους, που εκ του... αποτελέσματος έχει συνδεθεί και με τεράστιες επιτυχίες της Ένωσης. Η απόδειξη για την μια εξ αυτών, ήταν παρούσα στη σημερινή εκδήλωση για την επέκταση της συνεργασίας και ήταν το τρόπαιο του περυσινού πρωταθλήματος.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που τόνισε πως "είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας να έχει μια τόσο καλή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Εύχομαι η εταιρία να μεγαλώνει, όπως ο σύλλογός μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας". Επίσης υπήρχε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, εκ μέρους της οποίας μίλησε ο Αντρέ Σιμόες.

"Ο ΟΠΑΠ εδώ και 60 χρόνια προσφέρει στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία για τη στήριξη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζουμε να έχουμε μια συνεργασία διαρκείας και θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και την ώθηση που μας δίνεi".

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσσάνδρου, έδωσε το στίγμα της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: "Βρισκόμαστε μετά απο έναν χρόνο στον ίδιο χώρο για να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, εταιρία που υποστηρίζει τον αθλητισμό. Θα ειναι κεντρικός χορηγός στη φανέλα μας και ελπίζουμε να μας φέρει τύχη όπως και πέρυσι!Θα κριθεί το πόσο καλότυχο είναι το νέο logo!

Πέρυσι είχαμε μια ευχή να πετύχουμε τους στόχους μας. Η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, η πορεία μας στην Ευρώπη, που άδικα αποκλειστήκαμε πέρυσι. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει κι αυτο επισφραγίστηκε με την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Αυτό έγινε και με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, στρατηγικός συνεργάτης, τη νιώθουμε πολύ δική μας την εταιρία, για τη νοοτροπία της και την κοινωνική της προσφορά στον αθλητισμό.

Εκ μέρους όλης της ΑΕΚ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και ελπίζω και τη νέα σεζόν να εκπληρωθούν οι ευχές μας!".

 

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS