ΑΕΚ

Καρέρα σε Γαλανόπουλο: "Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε υπολογίζω"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα πριν το Sport24.gr φέρει στο φως την υπόθεση Κώστα Γαλανόπουλου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, είχε ήδη ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή, ότι τίθεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του.

Όταν το Sport24.gr έφερε στο φως με αποκλειστική πληροφορία του, το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της ΑΕΚ και του Κώστα Γαλανόπουλου, όσον αναφορά στην ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας τους δημιουργήθηκε ντόρος που μεγάλωσε την απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ή μήπως όχι; Ή μήπως ήταν όλα ήδη αποφασισμένα;

Τα όσα επακολούθησαν αυτού του ρεπορτάζ μας κατέδειξαν τη μεγαλύτερη εικόνα του σοβαρού αυτού ζητήματος που οδήγησε στο να τεθεί ο ποδοσφαιριστής εκτός πλάνων. Ωστόσο αυτό είχε δρομολογηθεί αρκετές ημέρες πριν αναδειχθεί το θέμα στο Sport24.gr, καθώς ο προπονητής της ομάδας Μάσιμο Καρέρα, είχε ήδη ενημερώσει σχετικά τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Στο σχεδιασμό του Ιταλού προπονητή, ο υγιής Γαλανόπουλος θα είχε κυριαρχικό ρόλο στην αγωνιστική τακτική της ΑΕΚ, κάτι που είχε αρχικώς διαφανεί με την άμεση χρησιμοποίηση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, όταν ο Καρέρα ανέλαβε τις τύχες της ΑΕΚ (θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς του Ιταλού, ήταν στην Ξάνθη και κρίθηκε με το τέρμα του Γαλανόπουλου).

Αυτή η επιθυμία του προπονητή να έχει τον 22χρονο διεθνή μέσο εντός των πλάνων του και να τον αντιμετωπίζει ως παίκτη του βασικού σχήματος, εκφράστηκε και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή σε πολύ πρόσφατη μεταξύ τους συνομιλία.

Ο Ιταλός κάλεσε τον Γαλανόπουλο στο γραφείο του και του είπε '' ότι δυστυχώς, αν και το θέλω πολύ, δεν μπορώ να υπολογίζω σε σένα αν δεν λυθεί το θέμα με το συμβόλαιό σου", ενημερώνοντας τον ότι έχει λάβει σχετική εντολή από τη διοίκηση της ομάδας να μην τον συμπεριλαμβάνει στο εξής στα αγωνιστικά πλάνα του. Αυτό συνέβη σε τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, ακριβώς μία ημέρα πριν από την αποκάλυψη του Sport24.gr.

Προς καταγραφή της αλήθειας και μόνο, να επισημανθεί επίσης ότι ο Γαλανόπουλος είχε προσφάτως δεχτεί τηλεφώνημα από τον Άρον Βίντερ, τον βοηθό του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδας Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι υπολογίζεται ως μέλος του βασικού κορμού της εθνικής ομάδας και ότι θα κληθεί σε αυτήν μόλις είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Μεγάλο το χάσμα με Γαλανόπουλο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ