ΑΕΚ: Μεγάλο το χάσμα με Γαλανόπουλο

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, περιμένει τον Κώστα Γαλανόπουλο να επιστρέψει, ωστόσο δεν γνωρίζει και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του και ποια πρόταση αρνήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πριν από κάμποσο διάστημα, όχι όμως και πολύ μακρινό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ευρισκόμενος στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ζήτησε από τον Κώστα Γαλανόπουλο να μιλήσουν. Ο λόγος ήταν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, παρουσία και άλλων στελεχών της ΠΑΕ, προτάθηκε στον Γαλανόπουλο η επέκταση της συνεργασίας με την ΑΕΚ για επιπλέον 3 χρόνια, αντί 140 χιλιάδων ευρώ για τον πρώτο χρόνο 180.000 για το δεύτερο και 220.000 για τον τρίτο. Δηλαδή συνολικές αποδοχές 540 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλευρά του Γαλανόπουλου κι έκτοτε πέρασε καιρός, στη διάρκεια του οποίου η ΑΕΚ αρκετές φορές κάλέσε τον ο ποδοσφαιριστή να αλλάξει γνώμη, λέγοντάς του ότι το συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι εκεί και περιμένει την υπογραφή του.

Ο Γαλανόπουλος ωστόσο, δεν το συζητά να μείνει με αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ. Η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική και έτσι ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών έχει ήδη δημιουργηθεί. Συνέχεια αυτής της ιστορίας ήταν το κάλεσμα του Μάσιμο Καρέρα στον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν την περίπτωση του.

Ο διεθνής μέσος είπε στον Ιταλό τεχνικό ότι είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί και ότι έχει ξεπεράσει το 100% το πρόβλημά του. Από την πλευρά του Καρέρα ειπώθηκε ότι είναι καλό να έχει λυθεί όποιο θέμα υπάρχει, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει δίχως να υπάρχουν εμπόδια, κοινώς να υπάρχει και το ελεύθερο από τη διοίκηση.

Αυτό λοιπόν που προκύπτει από όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι τούτη την ώρα και προφανώς μέχρι να βρεθεί λύση για το συμβόλαιο του, σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι το 2018, εκτός πλάνων είχαν τεθεί επειδή δεν υπέγραφαν τις ανανεώσεις που τους είχαν προταθεί, οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.