ΑΕΚ

Η πιο μεγάλη μέρα (τους)

ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν μπροστά τους την πιο μεγάλη πρόκληση, αλλά και την πιο μεγάλη ευκαιρία τους για να βρεθούν στο ραντεβού με τ' αστέρια.

Η προοπτική επιστροφής της ΑΕΚ μετά από 12 στους ομίλους του Champions League, συνιστά έτσι κι αλλιώς ένα τεράστιο διακύβευμα. Ως εκ τούτου, το αποψινό (28/8-22.00) ματς με την Βίντι είναι ιστορικής σημασίας για την Ένωση.

Άλλωστε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας στους παίκτες πριν από το παιχνίδι της Βουδαπέστης, αυτή την φράση είχε χρησιμοποιήσει. Όμως, ειδικώς και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και για τους παίκτες, η σημερινή μοιάζει να είναι η πιο μεγάλη μέρα τους.

Ο Εβρίτης τεχνικός έχει μπροστά του την πρόκληση, να είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. Διόλου μικρή υπόθεση. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως "μόνο η πρόκριση της ΑΕΚ με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο", σε σχετική ερώτηση. Όμως είναι δεδομένο πως ο Ουζουνίδης μ’ αυτή την πρόκριση, θα γράψει ιστορία.

Επίσης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, είναι μια πρωτόγνωρη πρόκληση και εμπειρία. Κανείς από την αποστολή της Ένωσης για το αποψινό ματς με την Βίντι, δεν έχει αγωνιστεί σε ομίλους Champions League. Κάτι που κανείς δεν διστάζει να παραδεχθεί, πως αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ακόμα και ο Μάρκο Λιβάγια, που έχει φορέσει την φανέλα της Ίντερ, πέτυχε τους "νερατζούρι" σε συμμετοχή σε ομίλους του Europa League. Εξ ου και κάθε φορά που γίνεται αναφορά στην προοπτική του Champions League, το πρόσωπο του Κροάτη επιθετικού… φωτίζεται.

Φυσικά τεράστια πρόκληση είναι αυτή η πρόκριση, για τους Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ όπως ο Μάνταλος, ο Λαμπρόπουλος, ο Μπακάκης και ο Γαλανόπουλος, που έχουν ζήσει ολόκληρη την διαδρομή, από την περιπέτεια της Β’ εθνικής μέχρι και τώρα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο άσοι και ένα διπλό
Ζητείται εξτρέμ για... ενδεκάδα στην ΑΕΚ
Με πέντε απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ