ΑΕΚ

Ζητείται εξτρέμ για... ενδεκάδα στην ΑΕΚ

Ζητείται εξτρέμ για... ενδεκάδα στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Τέσσερις από τους πέντε απόντες της ΑΕΚ παίζουν στα άκρα της επίθεσης και ο Ουζουνίδης ψάχνει τις επιλογές του για την ενδεκάδα της ρεβάνς με τη Βίντι.

Ένα απουσιολόγιο με πέντε ονόματα έτσι κι αλλιώς θα έκανε δύσκολη τη ζωή του Μαρίνου Ουζουνίδη, εν όψει ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού, όπως η ρεβάνς με τη Βίντι (22:00). Πολλώ δε μάλλον, από την στιγμή που οι τέσσερις από τους πέντε απόντες αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.

Χωρίς τον Μπακασέτα (βασικός εξτρέμ και στα τέσσερα επίσημα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ), τον Μπογέ, τον Αλμπάνη, χωρίς τον Γκάλο (βασικός εξτρέμ σε δυο από τα τέσσερα επίσημα ματς), οι επιλογές για τον Ουζουνίδη είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Και διόλου εύκολες.

ΈΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Το μοναδικό θετικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι πως έχει ετοιμοπόλεμο τον Πέτρο Μάνταλο. Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός της Ένωσης είναι ο μοναδικός σίγουρος για το ένα από τα δυο άκρα της επίθεσης στην ενδεκάδα κόντρα στη Βίντι.

Από εκεί και πέρα, για το έτερο άκρο, ο Ουζουνίδης έχει μόλις δυο επιλογές. Είτε να μεταθέσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη σε θέση εξτρέμ είτε να τοποθετήσει τον Λόπες στο αριστερό άκρο της επίθεσης -όπως έκανε στη Γλασκώβη- και να μεταθέσει τον Μάνταλο δεξιά.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Ο ΠΟΝΣΕ

Η επιλογή του Ουζουνίδη για τη θέση στα άκρα της επίθεσης εξαρτάται εν πολλοίς και από την απόφαση για τον Έκι Πόνσε. Αν ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφασίσει να επιλέξει ως βασικό τον Αργεντινό φορ για δεύτερο διαδοχικό ματς, δίπλα στον Λιβάγια, τότε θα έχει την δυνατότητα να μεταθέσει τον Κλωναρίδη στα άκρα.

Αν, όμως, ο Ουζουνίδης αποφασίσει να κρατήσει τον πάγκο τον Πόνσε, τότε ο "Κλώνα" θα επιστρέψει σε ρόλο παρτενέρ του Λιβάγια και η μοναδική λύση για το άκρο της επίθεσης θα είναι ο Λόπες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ