ΑΕΚ

Αγιά Σοφιά: Τι ισχύει με την ΑΜΚ

Αγιά Σοφιά: Τι ισχύει με την ΑΜΚ
EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου ΑΜΚ στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ και τι ισχύει για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πράγματι, στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. Γιατί, όμως, γίνεται αυτή η αύξηση; Έχουμε και λέμε: Η αύξηση συμβαίνει ώστε να μετοχοποιηθούν και χρήματα που έχουν ήδη κατατεθεί στο γήπεδο από τον βασικό χρηματοδότη του έργου, δηλαδή τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και των συμπαικτών στο πρότζεκτ, όπως μερικοί εξ αυτών είναι οι: Παππάς, Χατζηϊωάννου, Σαραντίτης και άλλοι.

Βάσει του ρεπορτάζ προκύπτει ότι η αύξηση είναι αναγκαστική και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κι άλλη. Μέσω αυτής καλύπτεται το μετοχικό κεφάλαιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ σε σχέση με τα χρήματα που έχουν ήδη μπει στην Αγιά Σοφιά προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς δανεισμό και χωρίς, φυσικά, την οποιαδήποτε υποθήκευση μελλοντικών εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την ΑΜΚ δικαιολογείται αυτό που μέχρι σήμερα έχει γραφτεί: Πώς το γήπεδο προχωράει με βασικό χρηματοδότη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους συμπαίκτες με τους οποίους μιλάει ήδη, αλλά και ενδεχομένως κάποιους άλλους που θα προκύψουν στο μέλλον από την ονοματοδοσία και φυσικά από την συνεισφορά της Περιφέρειας στην επόμενη φάση του πρότζεκτ με χρήματα που θα μπουν υπέρ του ερασιτεχνικού σωματείου. Το γήπεδο, όπως είναι γνωστό, θα ανήκει στην ΑΕΚ και όχι στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, κάτι που έγινε ξεκάθαρο όταν ψηφίστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Ο Καλτσίδης, η προοπτική και το γήπεδο
ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ