ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσιγκρίνσκι ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε αλλά στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11) αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Δεν παίζει με ΟΦΗ ο Βέρντε.

Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ. Ο Ουκρανός αμυντικός ξεπέρασε το θέμα με τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο συναντήθηκε ξανά με την ατυχία, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11) ένιωσε ενοχλήσεις στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Η μαγνητική του Ουκρανού θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή (29/11) θα γνωρίζουν οι κιτρινόμαυροι το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Όσον αφορά, τώρα, στον Ντανιέλε Βέρντε, ο Ιταλός συνέχισε τη θεραπεία του με πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν υπολογίζεται το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Κανονικά προπονήθηκαν ο Κώστας Γαλανόπουλος με τον Μιχάλη Μπακάκη, ενώ ο μακροχρόνια τραυματίας, Βίκτωρ Κλωναρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα σε πιο εντατικό ρυθμό σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι στο Ηράκλειο θ' ανακοινωθεί την Παρασκευή, μετά από την τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ: Ο Καλτσίδης, η προοπτική και το γήπεδο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ