ΑΕΚ

AEΚ: Στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας ο Ολιβέιρα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νέλσον Ολιβέιρα χτυπάει ξανά την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει Euro 2020 καθώς είναι μέσα στις αρχικές κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα ματς προκριματικών του Νοεμβρίου.

Η εθνική Πορτογαλίας ετοιμάζεται για τις δύο τελευταίες μάχες της στα προκριματικά του Euro 2020 και δεν αποκλείεται σε αυτές να δούμε να υπερασπίζεται τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Φερναντο Σαντος έχει στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλιας για τα δυο ματς με Λιθουανία και Λουξεμβούργο στις 14 και 17 Νοεμβρίου αντίστοιχα τον 28χρρονο επιθετικό της ΑΕΚ.

Αν είναι και στην κανονική κλήση και επιστρέψει στην Εθνική Πορτογαλιας, θα πρέπει στις 11 Νοεμβρίου να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, με τις τελικές κλήσεις του Σάντος να ανακοινώνονται στις 7 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως για τους ίδιους αγώνες έχουν κληθεί στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας και τρεις παίκτες από πλευράς Ολυμπιακού (αντίπαλος της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League 1), οι Ζοζέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρούμπεν Σεμέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα σχέδια Μαρτίνς - Κωστένογλου
ΑΕΚ: Ή ταν ή επί τας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ