STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα σχέδια Μαρτίνς - Κωστένογλου

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα σχέδια Μαρτίνς - Κωστένογλου

Την Κυριακή (27/10, 19.30) κοντράρονται στο Φάληρο Ολυμπιακός και ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League και το Sport24.gr καταγράφει τι σχεδιάζουν για τις ενδεκάδες οι Πέδρο Μαρτίνς και Νίκος Κωστένογλου.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πλησιάζει. Το βράδυ της Κυριακής (27/10, 19.30) οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, όπως έχει συμβεί και σε άλλα φετινά ματς των "ερυθρόλευκων".

Το Sport24.gr, δύο 24ωρα πριν από τη σέντρα, παρουσιάζει τις τελευταίες σκέψεις και δοκιμές που έχουν πραγματοποιήσει οι προπονητές των δύο ομάδων, Πέδρο Μαρτίνς και Νίκος Κωστένογλου.

ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΦ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (22/10) ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Μπάγερν στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 3η αγωνιστική του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια κατέβασε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3, στην προσπάθεια να μπλοκάρει στο μέτρο του δυνατού τη γερμανική "μηχανή. Υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα τις μέρες που ακολούθησαν τον αγώνα με τους Βαυαρούς, σύμφωνα με τα οποία ο Πορτογάλος σκέφτεται να επαναφέρει το 4-4-2, αυτό με το οποίο έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Χιλάλ Σουντανί, που βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (25/10), πάντως, ο Μαρτίνς δοκίμασε ξανά τριάδα στη μεσαία γραμμή. Δηλαδή τους Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Για την ακρίβεια, την ίδια ενδεκάδα με τη Μπάγερν, με μία αλλαγή. Αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου πλάι στον Σεμέδο. Με άλλα λόγια, τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τον Ομάρ δεξιό μπακ και τον Τσιμίκα αριστερά. Η συγκεκριμένη τριάδα στα χαφ και στη γραμμή κρούσης τον Ελ Αραμπί με Ποντένσε και Μασούρα στα άκρα.

Σημειώνεται ότι ο Τοροσίδης έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και ο μοναδικός απόντας είναι ο Βαλμπουενά. Υγιείς και διαθέσιμοι οι Μπενζιά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο και Σουντανί, που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ 4-2-3-1 Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ

Στο -5 από τον Ολυμπιακό βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση επτά αγωνιστικών. Στην Ένωση αντιλαμβάνονται ότι αν ηττηθούν, πολύ απλά η διαφορά από τους "ερυθρόλευκους" αυξάνεται σημαντικά. Μετά τους Βασίλη Μπάρκα και Τσίκο Ζεράλντες, εκτός μάχης τέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε θλάση γαστροκνημίας στο αριστερό πόδι. Κομβική απουσία για το Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος προσανατολίζεται στο να κατεβάσει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1.

Δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα μαζί οι Μπακάκης και Παουλίνιο, με δεδομένο ότι η συμμετοχή του Νίκλας Χουλτ είναι ακόμη αβέβαιη. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, ο οποίος στο τελευταίο "διπλό" της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν εξαιρετικός. Σίγουρη είναι η παρουσία του Λόπες στο αριστερό άκρος της άμυνας, ενώ μπροστά στην πλευρά του αναμένεται να βρίσκεται ο Αλμπάνης, που μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στην άμυνα. Αν ο Κωστένογλου κατεβάσει ενδεκάδα με διάταξη 3-5-2, ο Αλμπάνης μπορεί να πάει πίσω από Λιβάγια - Ολιβέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μάχη Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον Sport24 Radio!
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Fantasy, MatchCombo & 350+ στοιχήματα στο Stoiximan.gr
Το ντέρμπι έχει φαβορί
ΑΕΚ: Δεν παίζει ο Μάνταλος στο Καραϊσκάκης
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ