ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρόκο: Στην προεπιλογή της εθνικής ο Ελ Αραμπί

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου κλήθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό. Στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας οι Σα, Σεμέδο και Ποντένσε.

Ο Ελ Αραμπί έχει εκπροσωπήσει την εθνική Μαρόκου 41 φορές και έχει σημειώσει 15 γκολ. Τελευταία φορά που ήταν σε αποστολή, ωστόσο, ήταν στις 28 Μαρτίου 2017. Με τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό ανάγκασε τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τον τσεκάρει και εντέλει να τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή για τους αγώνες με Μαυριτανία (15/11) και Μπουρουντί (19/11), στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η εξέλιξη αυτή για τον 32χρονο φορ έρχεται λίγες μέρες μετά το γκολ που σημείωσε με τη Μπάγερν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Φέτος με τους "ερυθρόλευκους" ο έμπειρος φορ έχει σημειώσει επτά γκολ σε 12 συμμετοχές.

Προ ημερών ο Μαροκινός ρεπόρτερ της Hespress, Amal Lougaida, είχε πει γι' αυτό στο Sport24.gr: "Οι πιο πολλοί πιστεύουν ότι ο κύκλος του στην εθνική Μαρόκου έχει κλείσει. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό όμως, έρχεται να αλλάξει κάπως τα πράγματα. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι ο Χαλίλχοτζιτς έχει κάνει αρκετές αλλαγές στην εθνική, η οποία όμως συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής ίσως αλλάξει γνώμη και τον καλέσει".

Από εκεί και πέρα, στην προεπιλογή της εθνικής Πορτογαλίας για τους αγώνες με Λιθουανία (14/11) και Λουξεμβούργο (17/11) κλήθηκαν οι Ζοζέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρούμπεν Σεμέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καραπαπάς: "Δεν θα ξαναμπούν στον Ολυμπιακό και στον Ρέντη"
Το ντέρμπι έχει φαβορί
Κάνει "φρούριο" το Ρέντη ο Ολυμπιακός
Τσιμίκας: Πρώτος αμυντικός στο Champions League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ