ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Iran's Karim Ansarifard prior to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Karim Ansarifard prior to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP

Στην Ελλάδα έφτασε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον 30χρονο διεθνή Ιρανό επιθετικό να περνάει την Τρίτη (25/8) από ιατρικά και να υπογράφει στη συνέχεια το συμβόλαιό του.

Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο 30χρονος Ιρανός επιθετικός που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να δρομολογηθεί το deal.

O Aνσαριφάρντ θα περάσει την Τρίτη (25/8) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο 30χρονο Ιρανός αγωνιζόταν στην ομάδα του Κατάρ, Αλ Σαϊλίγια, με την οποία έχει λύσει το συμβόλαιό του. Ο Ανσαριφάρντ γεννήθηκε στο Αρνταμπίλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάιπα. Το 2012 μετακινήθηκε στην Περσέπολις με ενδιάμεσο δανεισμό στην Τράκτορ Σάζι.

Το 2014 τον απέκτησε η Οσασούνα και το 2015 ήλθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις με τους κυανέρυθρους τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό. Το 2018 πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και το καλοκαίρι του 2019 πωλήθηκε στην Αλ Σαϊλίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι ο αντι-Αραούχο είναι ο αντι-Γιακουμάκης
ΑΕΚ: Γκαρσία ο εκλεκτός του Ίβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ