ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δυνατά για Ανσαριφάρντ

Iran's Karim Ansarifard during to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo)
Iran's Karim Ansarifard during to a friendly soccer match between Turkey and Iran, in Istanbul, Monday, May 28, 2018. (AP Photo) AP

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του 30χρονου Ιρανού διεθνή επιθετικού της Αλ Σαϊλίγια, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει στο παρελθόν φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακού και Πανιωνίου.

Ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ κινούνταν τις τελευταίες ώρες για ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Ο 30χρονος διεθνής Ιρανός διεθνής πρώην επιθετικός (1,87 μ.) των Ολυμπιακού και Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαφιφάρντ, είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στην Ένωση.

Ο Ανσαριφάρντ ανήκει στην ομάδα του Κατάρ, Αλ Σαϊλίγια. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ γεννήθηκε στο Αρνταμπίλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάιπα. Το 2012 μετακινήθηκε στην Περσέπολις με ενδιάμεσο δανεισμό στην Τράκτορ Σάζι.

Το 2014 τον απέκτησε η Οσασούνα και το 2015 ήλθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις με τους κυανέρυθρους τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό. Το 2018 πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και το καλοκαίρι του 2019 πωλήθηκε στην Αλ Σαϊλίγια.

Photo credits: AP Photo

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ