ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γκαρσία ο εκλεκτός του Ίβιτς

Manchester Citys Aleix Garcia during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 29, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester Citys Aleix Garcia during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 29, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρο της τον 23χρονο κεντρικό μέσο, Αλέις Γκαρσία, με την περίπτωσή του να αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

H AEK συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Εκτός από τον Γρηγόρη Κάστανο και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, η Ένωση κοιτάζει ακόμη μία περίπτωση. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της ΑΕΚ είναι ο Αλέις Γκαρσία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 23χρονος Ισπανός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τον Ιούλιο έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι. Τη σεζόν ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μουσκρόν πραγματοποιώντας 23 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και 5 γκολ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και του αρέσει πολύ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Μάλιστα, ο Ίβιτς τον παρακολουθεί εδώ και μήνες και πάντα τον είχε ως πρώτη επιλογή σε περίπτωση πώληση του Μάνταλου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη κι αν δεν φύγει ο αρχηγός της Ένωσης.

Ο Γκαρθία είχε προταθεί ξανά στην ΑΕΚ τον Ιούνιο, ενώ για τον Ισπανό μέσο είχαν ενδιαφερθεί αυτό το διάστημα η Οσασούνα, η Βαγιαδολίδ και η Γρανάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι ο αντι-Αραούχο είναι ο αντι-Γιακουμάκης
Καρέρα σε Γαλανόπουλο: "Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε υπολογίζω"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ