ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο άνθρωπος που έφερε τον Βράνιες στην Ένωση

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πίσω από την επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ κρύβεται ένα μανατζερικό "διαζύγιο" και μία ευχάριστη οικογενειακή ιστορία. Διαβάστε αναλυτικά στο Sport24.gr

Συγκίνηση επικράτησε στα γραφεία της ΑΕΚ αφότου ο Ογκνιέν Βράνιες υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση που "σφράγισε" τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα που θα αγαπάει έως το τέλος της ζωής του, όπως είπε ο ίδιος στο πλαίσιο της παρουσίασής του.

Το φορτισμένο κλίμα, πάντως, δεν προέκυψε από τον Βράνιες, αλλά από τον ατζέντη του Βόσνιου ο οποίος δεν είναι άλλος πέραν του αδερφού του, Στόγιαν! Ο Στόγιαν Βράνιες αποσύρθηκε από τη δράση και έγινε εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών με πρώτο πελάτη τον 29χρονο στόπερ.

Φεύγοντας, μάλιστα, από τα γραφεία της Ένωσης, ο Στόγιαν Βράνιες είπε συγκινημένος: "Είμαι συγκινημένος που η πρώτη μου μεταγραφή είναι του αδερφού, αλλά είναι και στην ΑΕΚ γιατί ξέρω πόσο πολύ αγαπάει αυτή την ομάδα".

Το γεγονός πως ο Στόγιαν Βράνιες ανέλαβε σε μανατζερικό επίπεδο τον αδερφό του, αυτό σημαίνει ότι ο "Ογκι" δεν εκπροσωπείται πλέον από τον Μίραλεμ Γιαγκανιάτς που μιλούσε με τις ομάδες για εκείνον εδώ και αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:
Μελισσανίδης: Ο τρελογιατρός του Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ