ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Βράνιες και πήρε το "21"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και συμβολικά πήρε το νούμερο "21". (VIDEO)

Επίσημη έγινε η επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6), μία ημέρα αφότου ο Βόσνιος πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και αποθεώθηκε από τους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε με video και φωτογραφίες όλο το πάρτι που στήθηκε για χάρη του σκληροτράχηλου στόπερ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, ο Βράνιες παραχωρήθηκε από την Άντερλεχτ στην ΑΕΚ ως δανεικός και χωρίς οψιόν αγοράς.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγαπημένος "Ογκι" των φιλάθλων της Ένωσης, προτού μεταβεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να συναντήσει παλιούς γνωστούς, πήγε να συναντήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν.

"ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ"

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του από την ΑΕΚ, ο Ογκνιέν Βράνιες δήλωσε ότι η αγάπη του για την ΑΕΚ θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ζωής του: "Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν έφυγα από την ομάδα και εκπλήρωσα ένα όνειρο, να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που όταν ήρθα την πρώτη φορά πήρα το πρωτάθλημα, και τώρα είναι αυτονόητο ότι ξαναέρχομαι για το πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Η σχέση μου με την ΑΕΚ θα είναι μια σχέση αγάπης μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη. Έκανε πολύ αγώνα να με φέρει πίσω. Χθες είχαμε μια κουβέντα εγώ κι αυτός. Είπαμε κάποια πράγματα πολύ αντρικά και αυτό που του υποσχέθηκα, αυτό θα κάνω".

Διαβάστε ακόμα:
Μελισσανίδης: Ο τρελογιατρός του Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ