ΑΕΚ

Μελισσανίδης: Ο τρελογιατρός του Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν επελέγη τυχαία η πρώτη επίσκεψη του Όγκνιεν Βράνιες να γίνει στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εκεί πέραν του capo dei capi, ήταν μαζί ο ψυχίατρος και τρελογιατρός του. Τρεις σε ένα!

Στο αεροδρόμιο έσπευσαν εκείνοι που τον αντιμετωπίζουν λέγοντας "αυτός είναι ένας από εμάς". Οι πιστοί φίλοι του, τα παιδιά της Original, βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος" για να τον υποδεχθούν. Ο ίδιος, μπήκε στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του, ήταν να βρεθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον άνθρωπο που εκτιμά περισσότερο από κάθε άλλον στην Ελλάδα.

Αυτή ωστόσο ήταν και η οδηγία-επιθυμία του ίδιου του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, καθώς ο Βράνιες είναι το αγαπημένο (ποδοσφαιρικό) παιδί του. Σε τέτοιο βαθμό που ο ίδιος ο "Τίγρης" μπήκε στη διαδικασία να εγγυηθεί στον Πορτογάλο τεχνικό Μιγκέλ Καρντόσο ότι ο Βόσνιος θα είναι τύπος και υπογραμμός. Μπήκε μπροστά γιατί τον γουστάρει με τις παραξενιές του, ίσως όσο κανέναν άλλον.

Πέρα από τις αγκαλίτσες, σίγουρα θα ακούστηκαν και οι νουθεσίες του (capo dei capi, όπως ο Βόσνιος τον έχει χαρακτηρίσει) Μελισσανίδη προς τον ποδοσφαιριστή, να μην εκθέσει εκείνον και την ομάδα ξανά, όπως έκανε με άσχημο τρόπο σε τρεις περιπτώσεις την περασμένη σεζόν:

Σχεδόν είχε έρθει στα χέρια (άλλοι λένε ότι συνέβη κιόλας) με τον Χιμένεθ κατά τη διάρκεια ενός φιλικού με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, είχε φύγει από το ξενοδοχείο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει στην 11αδα αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και δεν πήγε σε πρωινή προπόνηση ζητώντας μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές και ανεβάζοντας φωτογραφίες από το εξωτερικό για να ιντριγκάρει.

Ο Βράνιες υποσχέθηκε ότι θα είναι απόλυτα σωστός, ευχαρίστησε για την προσπάθεια του οργανισμού να τον φέρει πίσω και γνώρισε τον "τρελογιατρό" και "ψυχίατρο" που (του) είχε τάξει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ότι θα φέρει στην ΑΕΚ προκειμένου να διατηρεί τον Βόσνιο σε... καταστολή!

Αυτός είναι ο ίδιος ο Μελισσανίδης. Αφεντικό, "ψυχίατρος" και "τρελογιατρός" μαζί, στη συσκευασία του ενός. Ίσως ο μοναδικός άνθρωπος επί γης που ο Βράνιες σέβεται και μαζί φοβάται ταυτοχρόνως. Ο μόνος που ξέρει πως να τον βάλει στις ράγες όταν παρεκτρέπεται αφού υπήρξε η στιγμή που ο ακόμα και ο υπερ-υπομονετικός και ισορροπιστής Χιμένεθ σήκωσε τα χέρια ψηλά, ψάχνοντας για ζουρλομανδύα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρώτο ΑΕΚτζήδικο post του Βράνιες
ΑΕΚ: Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε το δανεισμό του Βράνιες
Ο Βράνιες μπορεί τη διαφορά, αλλά είναι πυρηνική βόμβα
ΑΕΚ: Πρώτα στον Μελισσανίδη ο Βράνιες
ΑΕΚ: Αποθέωση για τον Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ