ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε το δανεισμό του Βράνιες

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο δανεισμός του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ, για τον επόμενο ένα χρόνο, ανακοινώθηκε από την Άντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (20/6).

Μπορεί η ΑΕΚ ν' ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του Ογκνιέν Βράνιες την Παρασκευή (21/6), ωστόσο επειδή η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων με την Άντερλεχτ έχει πραγματοποιηθεί το βελγικό κλαμπ προχώρησε στην επισημοποίηση της συμφωνίας το βράδυ της Πέμπτης (20/6).

Συγκεκριμένα, οι "μωβ" με Tweet σημείωσαν ότι ο Βόσνιος θα είναι δανεικός στους "κιτρινόμαυρους" για τον επόμενο ένα χρόνο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Νωρίτερα, το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε με video και φωτογραφίες όλο το πάρτι που στήθηκε για χάρη του σκληροτράχηλου στόπερ.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγαπημένος "Ογκι" των φιλάθλων της Ένωσης, προτού μεταβεί στα γραφεία της ΑΕΚ για να συναντήσει παλιούς γνωστούς, πήγε να συναντήσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ