ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο θέμα Βέρντε

ΑΕΚ: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο θέμα Βέρντε

Η επικοινωνία της ΑΕΚ με την Ρόμα για τον Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ωστόσο η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι τα ζητήματα των εκπροσώπων του παίκτη με την ομάδα της "Αιώνιας Πόλης".

Η "Βερντιάδα" καλά κρατεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες με την ελληνική πλευρά να παρουσιάζει κοντά στην Ένωση τον ποδοσφαιριστή, ενώ η ιταλική από την άλλη εδώ και 48 ώρες τον απομακρύνει από τους "κιτρινόμαυρους", εμπλέκοντας και τον ΠΑΟΚ για ενδιαφέρον προς τον εξτρέμ που θέλει ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, η ΑΕΚ χειρίζεται την υπόθεση του Βέρντε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν ως προς το κομμάτι της αγοράς των δικαιωμάτων του. Οι σχέσεις των δύο κλαμπ δεν έχουν διαταραχθεί όπως μεταφέρουν στη γειτονική χώρα, ίσα ίσα αμφότεροι βαδίζουν στο σωστό δρόμο για να γραφτεί ο επίλογος στο κεφάλαιο: Ντανιέλε Βέρντε, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Εκεί που φαίνεται ότι "κολλάει" του εξτρέμ είναι μεταξύ των σχέσεων της Ρόμα με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή.

Μην ξεχνάμε ότι οι Ρωμαίοι είχαν άλλο τεχνικό διευθυντή και πλέον άλλος άνθρωπος είναι αυτός που διαχειρίζεται το "ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν στο κλαμπ". Οι δύο πλευρές λοιπόν, κι όχι η ΑΕΚ, φέρεται να έχουν κάποια ζητήματα να λύσουν μεταξύ τους, και αυτό διότι ο προκάτοχος του Τζιανλούκα Πετράκι είχε συμφωνήσει σε διαφορετικό τρόπο για να φύγει ο Βέρντε από την Ρόμα, αντίθετο με την πολιτική που θέλει να ορίσει στην ομάδα ο νέος κουμανταδόρος επί των μεταγραφικών.

Λεπτομέρεια σημαντική είναι πως η ΑΕΚ και το επιτελείο της δεν συναντούν για πρώτη φορά τον Πετράκι σε μεταγραφικό ζήτημα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατείχε την ίδια θέση στην Τορίνο όταν οι "κιτρινόμαυροι" διαπραγματεύτηκαν για να φέρουν στη χώρα μας με δανεισμό τον Λούκας Μπογέ.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ και ο παίκτης διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ ο Ντανιέλε Βέρντε έχει ήδη ψαχτεί για να μάθει πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα. Οι επόμενες ώρες για το ζήτημα του παίκτη είναι κρίσιμες, μην ξεχνάμε ότι την Τρίτη (9/7) η Ρόμα αρχίζει την προετοιμασία της...

Διαβάστε ακόμα
Αυτοδυναμία Καρντόσο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ