ΠΑΟΚ

"Σφήνα του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ για Βέρντε"

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωναμε το "Τuttomercato" ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Ντανιέλε Βέρντε, αλλά έχει κάνει καλύτερη πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ντάνιελε Βέρντε σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας " tuttomercatoweb.com". Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ακραίο της Ρόμα από την Ισπανία και στη συνέχεια τονίζεται ότι ο Δικέφαλος έχει κάνει καλύτερη πρόταση από την ΑΕΚ για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

" Δεν είναι μόνο η Ισπανία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για το Βέρντε και από την Ελλάδα με περισσότερες προοπτικές. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την ΑΕΚ, που τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει τα πρώτα βήματα για την απόκτηση του με τις επαφές που είχε κάνει. Στη Ρόμα μπορεί να σκέφτονται ακόμη και την πιθανότητα παραχώρησης του παίκτη κρατώντας ένα ποσοστό στα δικαιώματα του", αναφέρει το Τuttomercato.

Τι μπορεί να ισχύει για τον ΠΑΟΚ; Το σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα οι πρωταθλητές αναζητούν ενίσχυση, όχι όμως στους ακραίους. Οι ανάγκες που θέλουν να καλύψουν αφορούν τον άξονα σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πάει για δανεισμό ο Μελιόπουλος
Αντώνης Γαϊτανίδης: Το "next big thing" του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ