ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανένδοτη για τον Βράνιες η Άντερλεχτ, θέμα και μετον Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Ανένδοτη για τον Βράνιες η Άντερλεχτ, θέμα και μετον Τσιγκρίνσκι
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Η Άντερλεχτ παραμένει αμετακίνητη στη θέση για παραχώρηση του Βράνιες για το μήνα Ιούλιο και η ΑΕΚ είναι πλέον μπροστά στη μεγάλη απειλή να μην έχει τον παίκτη στην τελική ευθεία, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Πρόβλημα ίσως υπάρξει και με τον Τσιγκρίνσκι.

Το Sport24.gr σας είχε κατά αποκλειστικότητα ενημερώσει για τον κίνδυνο να μην έχει η ΑΕΚ στη διάθεσή της τον Όγκνιεν Βράνιες, για τα ματς του Ιουλίου, δηλαδή στην τελική ευθεία της προσπάθειάς της για την κατάκτηση του διπλού στόχου: 2η θέση στα playoffs και Κύπελλο Ελλάδας.

Σήμερα η ΑΕΚ επισήμως ενημερώνει ότι όντως η Άντερλεχτ έχει αρνηθεί να αφήσει τον παίκτη στην Ένωση για περισσότερο χρόνο από όσο προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο δανεισμός του οποίου από το βελγικό σύλλογο εκπνέει στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

Από την πλευρά της η Ένωση, θα προσπαθήσει με βάση της οδηγίες της FIFA να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις και τον επόμενο μήνα, κάτι που ωστόσο δεν της δίνει και πολλά περιθώρια για να τα καταφέρει. Αν η Άντερλεχτ, όπως είχαμε τονίσει, δεν θέλει να τον αφήσει, τότε λίγα μπορούν να γίνουν από την πλευρά της ΑΕΚ.

Η FIFA στις οδηγίες που έχει αποστείλει στις ομάδας λόγω κορονοϊού δίνει προτεραιότητα στην ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης αυτή την περίοδο προκειμένου να μην διαταραχθούν τα ρόστερ των συλλογών που παίζουν ακόμα πρωτάθλημα αλλά εκεί ρητά αναφέρει και την προϋπόθεση της αμοιβαίας συμφωνίας των δυο ομάδων, όποτε το αφήνει προς το παρόν τουλάχιστον αρκετά ασαφές (δεν έχουν εξεταστεί περιπτώσεις ανάλογες μέχρι σήμερα απ όσο γνωρίζουμε).

Το πρόβλημα για την ΑΕΚ θα γίνει ακόμα μεγαλύτερό στην αμυντική γραμμή της, αν δεν υπάρξει γρήγορα συμφωνία και με τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει επίσης στο τέλος του μήνα. Ο Ουκρανός περιμένει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί συμβόλαιο ενός μήνα, αν δεν νιώσει εξασφαλισμένος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ