ΙΝΤΕΡ

Ομάδα των ρεκόρ οι "νερατζούρι"

Ομάδα των ρεκόρ οι "νερατζούρι"
Ίντερ-πανηγυρικό

Οι 10 σερί νίκες στο "Μεάτσα", το αήττητο στο Καμπιονάτο, η κορυφαία επίθεση και άμυνα είναι τα μέχρι τώρα εντυπωσιακά πεπραγμένα των παικτών του Μαντσίνι

Η ομάδα του Μιλάνου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα (10 νίκες-5 ισοπαλίες το ρεκόρ της στην Ιταλία) στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (μετά και την ήττα της Άρσεναλ από τη Μίντλεσμπρο για την Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή), διαθέτει την κορυφαία επίθεση και άμυνα του Καμπιονάτο, ενώ μετράει ήδη 10 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας.
Στα 55 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (τα ματς δηλαδή από τη σεζόν 2005-06 και μετά), έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα από τη Ρόμα στο περσινό πρωτάθλημα, με τους "νερατζούρι" να εύχονται βέβαια να μην είχαν κάνει ποτέ αυτή την ήττα, καθώς τότε θα ήταν κοντά στο εκπληκτικό αήττητο των 58 αγώνων της συμπολίτισσας Μίλαν στο πρωτάθλημα, που οι "ροσονέρι" έχτισαν επί εποχής Καπέλο την περίοδο 1991-93.

Πάντως η Ίντερ μπορεί να... χαμογελάει για τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση (33 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (8 γκολ) μέχρι στιγμής εντός των συνόρων.

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να έχει περισσότερα τέρματα από την Ίντερ στις πρώτες 15 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος (έχει ένα περισσότερο), ενώ στη Μπουντεσλίγκα υπάρχει και η Μπάγερν Μονάχου που έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και αυτή μόνο 8 φορές.

Σε αντίθεση πάντως με τις Ρεάλ, Άρσεναλ, Μπάγερν και Λιόν, η Ίντερ εξακολουθεί να αγνοεί την λέξη "ήττα" στο λεξιλόγιό της για εντός των συνόρων, ενώ έχει και τον μεγαλύτερο μέσο όρο στη συγκομιδή βαθμών, με 2,47 ανά παιχνίδι έναντι 2,33 που έχουν οι Μαδριλένοι του Μπερντ Σούστερ.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ