ΙΝΤΕΡ

Παραχωρείται δανεικός ο Σεφτσένκο

Παραχωρείται δανεικός ο Σεφτσένκο
Σεφτσένκο

Παραχωρείτε δανεικός από την Τσέλσι ο Σεφτσένκο σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στην Αγγλία

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία τα πράγματα δεν έμοιαζαν να είναι ιδανικά γι' αυτόν, λίγο το ότι δεν ήθελε να πάει, λίγο η πίεση της γυναίκας του, τελικά ο Σεφτσένκο το πήρε απόφαση και πήγε στο Λονδίνο.
H μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα της Τσέλσι κρίνεται μάλλον αποτυχημένη, καθώς εκτός το ότι δεν αγωνίζεται, όποτε μπαίνει μέσα δεν σκοράρει ούτε με αίτηση. Οι μηνιαίες αποδοχές του είναι 130,000 ευρώ οπότε όπως καταλαβαίνεται οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν τρόπο να μειώσουν το κόστος.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παλεύει στις προπονήσεις να πείσει τον προπονητή του, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι. Η Διναμό Κιέβου ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού χωρίς να προχωρήσει όμως το θέμα.

Φήμες λένε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του σκέφτονται το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν τα χνάρια του Μπέκαμ και να πάμε στην Αμερική, μιας και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είναι από εκεί. Πάντως στην Τσέλσι παρόλο που δεν παίζει, πιστεύουν ότι αν πάει κάπου και πάρει παιχνίδια ίσως μια μέρα να μπορέσει να αποδώσει στην ομάδα τους.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ