ΙΝΤΕΡ

Ενδιαφέρον της Ίντερ για Φαν Ντερ Φάαρτ

Ενδιαφέρον της Ίντερ για Φαν Ντερ Φάαρτ
ΦανΝτερΦαρτ

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στην Ιταλία η Ίντερ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ολλανδό μέσο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ

Το ξεκίνημα της καριέρας του Φαν Ντερ Φάαρτ ήταν ονειρεμένο, από μικρή ηλικία κατάφερε να πάρει την φανέλα του βασικού στο Άγιαξ πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Η συνέχεια παρόλα αυτά δεν ήταν ιδανική καθώς οι πολλοί τραυματισμοί του νεαρού Ολλανδού έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες του Άγιαξ για πώληση του ποδοσφαιριστή.
Η μεταγραφή ήρθε το καλοκαίρι του 2005 με το Αμβούργο να αποκτά τον ταλαντούχο παίκτη με τα γυάλινα πόδια. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι οι τραυματισμοί δεν θα τον αφήσουν να ξεδιπλώσει στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του, ο Φαν Ντερ Φάαρτ τους διέψευσε όλους. Στην τρίτη του σεζόν στην Γερμανία είναι ο παίκτης κλειδί για τον Αμβούργο και ο άνθρωπος από τον οποίο περνάνε όλες οι επιθέσεις της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο μέσο με την Ίντερ σύμφωνα με την Corriere να είναι κοντά στο να κάνει πρόταση τον Γενάρη. Τα σενάρια μάλιστα φούντωσαν μετά την παρουσία σκάουτερ των Νερατζούρι στο παιχνίδι του Αμβούργου το Σαββατοκύριακο.


TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ