ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανανέωσε και ο Τζολάκης έως το 2024

Ο Τζολάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Τζολάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2024 με τους ερυθρόλευκους.

Μετά τους Ανδρούτσο και ο Σισέ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τρίτη ανανέωση συμβολαίου το Σάββατο (13/2). Οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν την επέκταση της συμφωνίας με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος υπέγραψε έως το 2024 με αυξημένες αποδοχές.

Έτσι, έγινε ο δέκατος παίκτης της ομάδας του Πειραιά που ανανεώνει μετά τους Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ανδρούτσο και Σισέ.

Ο Τζολάκης εντάχθηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 από τον Πλατανιά. Με την πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων μετράει συνολικά έξι συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν έχει υπερασπισθεί τα δίχτυα της ομάδας του σε τρεις αναμετρήσεις στη Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Το νέο συμβόλαιο του 20χρονου τερματοφύλακα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Το 2018 ήρθε στον Ολυμπιακό και μετά από μία σεζόν με την Ακαδημία, άρχισε πέρυσι να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα. Ο γεννημένος στις 8/11/2002 στα Χανιά, Κρητικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 4/3/2020 ενώ στο παλμαρέ του έχει ήδη ένα νταμπλ. Ήταν βασικός στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά επέκτεινε έως το 2024

Ο Σεμέδο ανανέωσε με τον Ολυμπιακό έως το 2023

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας ανανέωσε ως το 2024

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ