ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έδεσε και τον Ραντζέλοβιτς μέχρι το 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έγινε ο έκτος παίκτης που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του μαζί του το τελευταίο διήμερο μετά τους Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά και Μπα. Ο Σέρβος εξτρέμ υπέγραψε και αυτός έως το 2024.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ραντζέλοβιτς την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2018 ως επένδυση για το μέλλον από την Ραντνίτσκι. Μια επένδυση που τους έχει βγει.

Έκτοτε ο Ραντζέλοβιτς έχει μετρήσει 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα έχοντας παράλληλα έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Το νέο συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1997 δεξιοπόδαρος εξτρέμ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2019/20 με την ερυθρόλευκη φανέλα και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21 ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και σε επίπεδο ανδρών".

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ