ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας ανανέωσε ως το 2024

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αστέρας στο Καραϊσκάκης στις 18 Σεπτεμβρίου
Ο Μασούρας πανηγυρίζει στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Ελ Αραμπί που ανανέωσε για έναν χρόνο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Μασούρας υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Ημέρα ανακοινώσεων είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Μετά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, ήταν η σειρά του Γιώργου Μασούρα να ανακοινωθεί από την ομάδα του Πειραιά, αφού ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2024.

Έτσι, λοιπόν, ο διεθνής εξτρέμ για τρία ακόμη χρόνια αγκυροβόλησε στο λιμάνι, κάτι που αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου και της ομάδας του.

Ο Μασούρας με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχει καταγράψει συνολικά 96 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ. Την φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει αγωνιστεί σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 8 τέρματα και 3 ασίστ, αποτελώντας αναμφίβολα έναν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και τον πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε διακαώς να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Μασούρας.

Όπως διαβάσετε σε σχετικό κείμενο, ο Μασούρας είναι φέτος ο πιο απειλητικός παίκτης του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Opta.

Οι κορυφαίοι της Super League Interwetten σε απειλή και δημιουργία
Οι κορυφαίοι της Super League Interwetten σε απειλή και δημιουργία SPORT24

Με 0.49 στα expected goals και 0.27 στις expected Assists, ο Μασούρας μπορεί να είναι κάτω από τον Ελ Αραμπί στην εκτέλεση και κάτω από τον Φορτούνη στη δημιουργία, αλλά στο σύνολο τους βάζεις όλους από κάτω.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ