ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επέκταση συνεργασίας και με τον Μπα έως το 2024

Ο Ουσεϊνού Μπα
Ο Ουσεϊνού Μπα EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Ουσεϊνού Μπα ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους έως το 2024.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το μπαράζ των ανανεώσεων δημιουργώντας ένα δυνατό κορμό. Έτσι, μετά τους Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο και Καμαρά, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσε την συμφωνία τους και με τον Μπα.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στόπερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την Αζαξιό και έχει πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για την αξία του μέσα από τη συνεχόμενη βελτίωση που παρουσιάζει.

Έτσι, ο Ουσεϊνού Μπα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους το οποίο θα τον κρατήσει στον Πειραιά μέχρι το 2024.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Μπα. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ουσεϊνού Μπα το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Αζαξιό Γκαλεζέκ και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη συλλογή τίτλων αμέσως, καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κέρδισε» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ